Burza udžbenika – podjela viška udžbenika za 1. razrede!

13., 16. i 17. 7. 2018. Roditelji i učenici prvih razreda koji će dostavljati dokumente za upis u 1. razred mogu si uzeti besplatno potrebne udžbenike za školsku godinu 2018./2019., kao i popis potrebnih udžbenika (popis udžbenika za sve razredne odjele možete preuzeti i na ovom webu pod Nastava – Udžbenici).

Učenici s prebivalištem na području Grada Zagreba dobit će kod Komisije obrasce za ulaganje Zahtjeva za dodjelu besplatnih udžbenika.

Polazište BURZE UDŽBENIKA čini fond udžbenika koje je prikupila knjižničarka u školskoj knjižnici. Imamo po nekolikoprimjeraka istih naslova udžbenika za opće predmete (za srtukovne programe) koje si slobodno možete uzeti.

Burza udžbenika znači razmjenu upotrebljivih udžbenika između učenika kojima udžbenik više ne treba pa ga želi darovati  učeniku/-ci koji/a taj udžbenik treba iduće nastavne godine, 2018./2019.

Pozivamo gimnazijalce da daruju stare upotrebljive udžbenike (razmjene ih na BURZI). Ostavi na BURZI svoj udžbenik i uzmi koji je tebi potreban.

Popisi svih udžbenika po razrednim odjelima bit će dostupni na panou kraj izloženih udžbenika.

Dođite i iskoristite priliku! Unaprijed hvala za darovane udžbenike!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.