Drugi Veliki koordinacijski sastanak u Medicinskoj školi Varaždin

Uspostava Regionalnog centra kompetentnosti inovativnih zdravstvenih tehnologija pri Medicinskoj školi Varaždin

Autor Marko Vrtar, 19. veljače 2021.

Srednja škola Pregrada u sklopu projekta Uspostava Regionalnog centra kompetentnosti i inovativnih zdravstvenih tehnologija pri Medicinskoj školi Varaždin sudjelovala je na drugom koordinacijskom sastanku, koji je održan 12.02.2021. godine u Medicinskoj školi Varaždin.

Voditeljica projekta Mirjana Grabar Kruljac naglasila je kako je iznimno ponosna napretkom projektnog tima i svih uključenih u pojedine aktivnosti te vjeruje da će projekt biti korisno iskustvo za usavršavanja u području zdravstva. Napomenula je da se kompletiranjem projektnog tima intenzitet provođenja aktivnosti znatno povećao te su članovi projektnoga tima Normela Radoš (stručnjak za financije u EU- projektu), Dino Žganec (asistent i administrator), Patricija Jakopović (koordinator unaprjeđenja i provedbe programa obrazovanja), Jelena Zidar (koordinator stručnih usavršavanja i studijskih putovanja) i Marko Vrtar i Mihael Liber (tim za vidljivost).

Regionalni centar unatoč otežanoj situaciji, uzrokovanoj pandemiji COVID 19, sigurnim korakom korača prema provedbi zadanih aktivnosti i samim time unaprjeđenju programa standarda zanimanja i modernizacije kurikuluma te popratno brojnim stručnim usavršavanjima i studijskim putovanjima.

 

 

Marinela Rožaj, mag. sestrinstva

Sadržaj ove objave isključiva je odgovornost Srednje škole Pregrada.