Erasmus + “Moj glas za moju školu” – najava prve radionice

Kao demokratski izabrani predsjednici razreda/zamjenici/predstavnici odgojnih skupina bit će uključeni u projekt Erasmus+ programa „Moj glas za moju školu – MOGLI“, koji provodi Srednja škola Pregrada i Učenički dom, a sve s ciljem kako biste se vi, naši učenici i učenice, osnažili za učinkovitije sudjelovanje u životu škole kako bi ista odgovorila vašim željama i potrebama.

Očekuju vas 4 zanimljive radionice u kojima ćete neformalnim metodama i suradničkim učenjem raspravljati o temama koje su važne za život i rad u školi i domu, a imat ćete priliku i stvoriti himnu škole te peći zdrave kolače. Svi sudionici moći će dobiti Youthpass certifikat, potvrdu o znanjima i kompetencijama stečenim u projektu, a koja vam može poslužiti prilikom traženja posla ili dobivanja dodatnih bodova na nekim fakultetima. Očekuje vas i studijski posjet Srednjoj školi Čakovec gdje ćete vidjeti i doživjeti praksu druge škole. I da… sve je besplatno!

 

Prva radionica „Upoznavanje s projektom“ održat će se 3. listopada 2019. u prostorijama škole u trajanju od 8:00 do 15:00 sati.

Sve dodatne informacije možete dobiti od stručne suradnice pedagoginje Valerije Hržice.

 

Veselimo se kreativnom dijalogu!