Obavijest učenicima i roditeljima o početku i organizaciji nastave u šk. god. 2020./21.

Dragi učenici i roditelji,

obavještavamo vas da u ponedjeljak, 7. rujna 2020. počinje redovna nastava te da tog dana učenici u školu dolaze prema rasporedu u privitku. U školi će dobiti raspored sati kao i sve potrebne upute i informacije.

Važno je napomenuti kako je zbog postojeće epidemiološke situacije, a prema kadrovskim i materijalnim uvjetima škole nastava organizirana prema modelu A. Pritom su poštivane preporuke Ministarstva znanosti i obrazovanja i Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.

Također napominjemo da će se organizacija rada, prema preporukama nadležnih institucija prilagođavati epidemiološkoj situaciji u školi i šire te da će se poduzeti sve kako bi se zaštitilo i čuvalo zdravlje učenika i djelatnika, a nastava odvijala.

Uvjereni smo da dijelimo iste želje i ciljeve te smo stoga slobodni zamoliti i učenike i roditelje za razumijevanje, suradnju i punu odgovornost.

Svim učenicima izražavamo iskrenu dobrodošlicu u novu školsku godinu u našoj školi, a posebno učenicima svih odjela prvog razreda koji su svoje povjerenje i očekivanja usmjerili nama.

Ravnateljica

dr. sc. Vilmica Kapac

Informacije vezane na primjenu navedenog modela sadržane su u sljedećim prilozima:
· Raspored dolaska učenika u SŠ Pregrada 7. rujna 2020. (prilog 1)
· Protokol dolaska, ulaska i izlazaka učenika iz škole (prilog 2)
· Protokol kretanja hodnicima i uporabe sanitarnih prostora najbližih učionici (prilog 3)
· Protokol rada knjižnice (prilog 4)