Obavijest učenicima – upisi u prvi razred šk. god. 2020./21.

Podsjećamo učenike koji će ostvariti pravo upisa u SŠ Pregrada da će se dostava dokumenata koji su uvjet za upis odvijati 27. – 28. srpnja 2020. u vremenu od 10:00 do 18:00 sati. Molimo roditelje da donesu kemijsku olovku i zaštitnu masku.

Pozivamo roditelje koji su u mogućnosti da upisnice i dokumente koji su uvjet za upis u određeni program (potvrda školske medicine, potvrda obiteljskog liječnika ili liječnička svjedodžba medicine rada) kao i ostale dokumente kojima su ostvarena dodatna prava za upis dostave u školu elektroničkim putem na e-mail adresu: ss-pregrada@kr.t-com.hr. Upisnice trebaju biti ispisane i potpisane te kao skenirani dokument poslane u školu najkasnije do 28. srpnja 2020. do 18:00 sati.

U prilogu ove obavijesti nalazi se naša interna upisnica s privolom koju također treba popuniti i u skeniranom obliku poslati na navedeni e-mail.

Gornja preporuka obavezna je za roditelje i učenike koji pokazuju simptome Covid-19 bolesti ili im je određena mjera samoizolacije od strane epidemiologa.

S obzirom da je objava konačnih ljestvica 25. srpnja 2020., a već 27. srpnja 2020. dostavlja se u škole upisna dokumentacija, preporuka za učenike kojima je uvjet za upis liječnička svjedodžba medicine rada (dentalni tehničar, medicinska sestra opće njege/medicinski tehničar opće njege, kuhar, konobar, slastičar) da za svaki slučaj od liječnika primarne zdravstvene zaštite (školska medicina ili opća medicina) podignu potvrdu o nepostojanju zdravstvenih kontraindikacija koju mogu predati u slučaju da ne uspiju podići liječničku svjedodžbu medicine rada, a koju će predati početkom nastave godine.

Svim učenicima koji se upišu u Srednju školu Pregrada želimo uspješan srednjoškolski život.

Upisnica s privolom