Osvojeno 1. mjesto na Izlučnom međužupanijskom natjecanju World Skills Croatia 2021. iz discipline Fizioterapeutska skrb

U petak, 16. travnja 2021. sudjelovali smo na Izlučnom međužupanijskom natjecanju- diciplina Fizioterapeutska skrb – fizioterapeutski/a tehničar/ka. Naša učenica Stjepana Babić iz 4.c razreda osvojila je 1. mjesto na Izlučnom međužupanijskom natjecanju World Skills Croatia 2021. Učenica je provela zadani postupak prema uputi u zadatku. Zadatak se sastojao od pripreme mjernog instrumenta, prostora, pacijenta i izvođenja postupka. Na kraju izvedenog postupka potrebno je dokumentirala  u pripremljene liste za dokumentiranje. Sve zadane intervencije provela je kao u natjecanju uživo, a uz snimanje kamerom koristila se platforma Zoom.

Ponosni smo na na mentoricu Vesnu Leskovar Dobrina koja je učenicu pripremala za izlučno i nastavlja pripremu za državno natjecanje kojem se veselimo.

Hvala učenici Moniki Horvat koja je imala ulogu glumice tijekom natjecanja. Zahvaljujemo Medicinskoj školi Rijeka na domaćinstvu i potpori, organizacijskom odboru naše Škole – nastavnicama Sonji Potrebić, Aniti Kanić i Ireni Šlogar koje su provele školsko i pripremile izlučno natjecanje. Posebno zahvaljujemo našem profesoru informatike Marku Mikši na tehničkoj podršci.

Stjepani želimo puno uspjeha na državnom natjecanju, tj. najvećem događanju u obrazovanju u Hrvatskoj i najvećem natjecanju u ovom dijelu Europe, koje će se održati od 11. do 13. svibnja u Zagrebu.

Iskrene čestitke učenici i mentorici!