Predavanje o Europskim parlamentarnim izborima

Dana 14. ožujka 2019. u našoj je školi za učenike četvrtih razreda održano predavanje o Europskim parlamentarnim izborima u okviru obilježavanja Tjedna europskih fondova u Krapinsko-zagorskoj županiji, a u suradnji sa Zagorskom razvojnom agencijom.
Interaktivno, zanimljivo i poticajno predavanje učenicima je održao voditelj Predstavništva Europske komisije u Republici Hrvatskoj, gospodin Branko Baričević.
Predavanju su, uz naših devedeset i četvero učenika, nazočili župan Krapinsko-zagorske županije gospodin Željko Kolar, zamjenica župana za društvene djelatnosti gospođa Jasna Petek, gradonačelnik grada Pregrade gospodin Marko Vešligaj, ravnateljica Zagorske razvojne agencije gospođa Karolina Barilar, ravnatelj Srednje škole Krapina gospodin Ivica Rozijan, učenici Srednje škole Krapina i njihova mentorica.
Učenici su se tijekom predavanja upoznali s konkretnim prednostima za mlade od članstva Republike Hrvatske u Europskoj uniji i s aktualnim problemima i izazovima s kojima se susreće Europska unija, a detaljnije im je približen i program EUROPSKE SNAGE SOLIDARNOSTI.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.