Stručne vježbe naših učenika u Termama Topolšica u sklopu projekta Erasmus+ SkillsUp

Učenici naše škole programa medicinska sestra opće njege/medicinski tehničar opće njege javljaju nam se iz Slovenije (partner Terme Topolšica) gdje realiziraju stručne vježbe u sklopu projekta Erasmus+ SkillsUp. Puni pozitivnih dojmova i u želji za stjecanjem novih stručnih znanja pozdravljaju svoje prijatelje iz razrede te nastavničko vijeće škole: Jelena Fruk, Andreja Lovrenšćak, Matija Kundih, Natalija Rumiha i Andreja Žiger iz 5. d te Danijel Fruk i Patricija Jurina iz 4. d razreda. U Termama Topolšica realizaciju vježbi započeli su s mentoricom Ivanom Jedvaj. Prolaze i uključuje se u rad kroz sva radilišta rehabilitacije neuroloških, traumatoloških i kardioloških bolesnika i vode dnevnik vježbi.

Zadovoljni su profesionalnom komunikacijom zdravstvenih djelatnika, pruženom edukacijom, organizacijom rada i uče slovenski jezik.

Vježbe se realiziraju od 17. 9. do 7. 10. 2019. Učenici su smješteni u hotelu Vesna gdje su jako zadovoljni dobrodošlicom. U slobodno vrijeme dostupne su im wellness usluge i sportske aktivnosti, a organizirane su im razne kulturološke posjete većim slovenskim gradovima.

 

Sretno učenicima i njihovim mentorima!