Upisi u prvi razred šk. god. 2024./25. – dostava dokumentacije

Učenici koji su ostvarili pravo upisa u prvi razred SŠ Pregrada na upise i dostavu dokumentacije trebaju doći u sljedećim terminima:

srijeda, 10. 7. 2024. od 12 do 16 sati ili

četvrtak, 11. 7. 2024. od 12 do 16 sati.

Svi su učenici  dužni dostaviti:

  1. upisnicu preuzetu iz sustava Upisi.hr
  2. dokumentaciju na temelju koje je učenik ostvario pravo na direktan upis.

Učenici strukovnih programa dostavljaju i:

–          potvrdu školske ili obiteljske medicine (Fizioterapeutski tehničar)

–          liječničku svjedodžbu medicine rada (Dentalni tehničar, Medicinska sestra opće njege/medicinski tehničar opće njege, Kuhar, Slastičar).

Iznimno, ukoliko roditelji nisu u mogućnosti pribaviti liječničku svjedodžbu medicine rada, mogu je dostaviti razredniku u prvom tjednu nastave, a u školu u navedenim terminima trebaju dostaviti potvrdu nadležnog obiteljskog liječnika o nepostojanju zdravstvenih kontraindikacija za izabrano zanimanje.

Za učenike koji nisu u mogućnosti osobno doći u školu postoji mogućnost učitavanja upisnice iz sustava Upisi.hr na istu stranicu (https://srednje.e-upisi.hr), a  dokumenate o ispunjavanju posebnih uvjeta za upis (liječničke svjedodžbe i potvrde) elektroničkim putem na e-mail adresu: ss-pregrada@kr.t-com.hr najkasnije do 11.7.2024. u 16:00 sati.

Potrebnu dokumentaciju na e-mail adresu škole može poslati samo roditelj/skrbnik, a u e-poruci dužan je dostaviti i svoj osobni kontakt (broj telefona, broj mobitela) kako bi ga škola po potrebi mogla kontaktirati.

Originalni dokumenti dostavljaju se u školu razredniku u prvom tjednu nastave.

Upisno povjerenstvo