Useljenje u Učenički dom Srednje škole Pregrada u šk. god. 2021./2022.

Poštovani roditelji, skrbnici i dragi učenici,

veselimo se početku nove školske godine, no uz nove izazove koji su i ove godine pred svima nama zbog epidemije COVID-19, naš će zajednički život biti nešto drugačije organiziran i pojačano kontroliran. Suradnja, međusobno uvažavanje, poštivanje propisanih mjera i razumijevanje roditelja, učenika te svih sudionika u odgojno-obrazovnom procesu nikada nisu bili važniji!

Stoga, molimo da pažljivo proučite Upute HZJZ-a za učeničke domove (izdvojen dokument, prilog u nastavku) te sve informacije vezane uz useljenje u Učenički dom, dana 5. rujna 2021.

Također vas molimo da proučite priložene protokole s uputama za učenike, a proizašle iz uputa HZJZ-a (posebno učenici i roditelji 1. razreda).

Kako bismo smanjili rizik zaraze i omogućili što normalniji rad našim djelatnicima, apeliramo da svi uvažite promjene i ograničenja koje uvodimo kako bismo postigli uvjete za što sigurniji boravak u našoj instituciji, a odnose se na sljedeće točke:

Useljenje novih učenika moguće je u pratnji roditelja isključivo do ulaza u zgradu.

Neovisno o količini prtljage ili drugim okolnostima, ISKLJUČIVO DJECA/NAŠI UČENICI mogu ući u prostorije doma.

UČENICI useljavaju u 4 termina podijeljeni u 4 grupe prema rasporedu:

  • od 15:00 do 16:00 sati useljavaju učenici 1. razreda
  • od 16:00 do 17:00 sati useljavaju učenici 2. razreda
  • od 17:00 do 18:00 sati useljavaju učenici 3. razreda
  • od 18:00 do 19:00 sati useljavaju učenici 4. i 5. razreda

U dom je potrebno donijeti potreban školski pribor, odjeću, obuću, higijenske potrepštine i dogovorenu upisnu dokumentaciju.

Sve ostale informacije vezane uz život i rad, slobodne aktivnosti, mjere ponašanja u restoranu i obvezu mjerenja tjelesne temperature učenici će dobiti od svojih odgajatelja na dan useljenja.

Hvala unaprijed na podršci, razumijevanju i suradnji jer samo tako možemo sačuvati jedni druge i ostati zdravi!!! Dobro nam došli i želimo vam sretan i uspješan početak nove školske godine!

Upute HZJZ-a za učeničke domove

COVID-19 Upute za učenike

COVID-19 Upute za praćenje zdravstvenog stanja korisnika i djelatnika

COVID-19 Upute za korištenje zajedničkih prostorija

COVID-19 TEMELJNE ODREDNICE