„Živimo i djelujemo ‘zeleno’: Srednja škola Pregrada i učenički dom“ prezentacija primjera dobre prakse na webinaru „Ekoškole kao način življenja“

Koordinatorica Eko škole, Danijela Majcenić, sudjelovala je na webinaru „Ekoškole kao način življenja“ koji se održao u petak 04. studenog 2022. godine. u organizaciji Udruge „Lijepa naša“. Na webinaru su sudjelovali predstavnici Međunarodnih osnovnih i srednjih Eko škola te dječjih vrtića iz Hrvatske, BiH i Makedonije kao i predstavnici škola koje se pripremaju za stjecanje statusa Međunarodnih Eko škola.
Sudionici su imali prilike pobliže se upoznati s novostima u provođenju programa Međunarodnih Eko škola kroz 7 koraka, aplikacijom za unos podataka o provedbi aktivnosti te razmijeniti iskustva kroz interaktivne prezentacije o primjerima dobre prakse.
Naša škola je imala priliku, uz Gimnaziju Nova Gradiška, predstaviti provedbu aktivnosti i projekte koji se provode u srednjim školama, a u sklopu provedbe programa Eko škole. Prezentacija pod naslovom „Živimo i djelujemo ‘zeleno’: Srednja škola Pregrada i učenički dom“ sudionicima webinara dala je neke nove ideje te je prepoznata kao izvrstan primjer dobre prakse za rad s učenicima srednjih škola.

prezentacija za webinar Eko škole